Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter: “Lokeren was geen moeilijke persoonlijke keuze”

Na een moeilijk seizoen in Turkije voor de Sutter en een moeilijke eerste seizoenshelft voor Lokeren afgelopen seizoen, hebben de twee elkaar gevonden in hun zoektocht naar eerherstel.”Persoonlijk was het geen moeilijke keuze voor mij, maar de clubs moesten er eerst uitkomen”, zei De Sutter. “Daarna is alles snel gegaan. Voor mij is het individuele niet belangrijk, wel het collectief.””Met wat extra kwaliteit in de groep mogen we ambitieus zijn, denk ik. We moeten mikken op Play-off I. Turkije was leuk en leerzaam, maar sportief was het minder. Dat kan bij elke club…

Lees verder op Geen categorie: De Sutter: "Lokeren was geen moeilijke persoonlijke keuze"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *