Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 25/06: ruime nteresse voor Remacle en Lombaerts, Anderlecht wil duidelijkeid omtrent Okaka

Transfergeruchten 25/06: ruime nteresse voor Remacle en Lombaerts, Anderlecht wil duidelijkeid omtrent Okaka Foto: © Photonews 25 juni 2016 11:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het EK in Frankrijk draait op volle toeren, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Jordan Remacle kan naar Legia Warschau. (Lees er hier meer over)KV Oostende duwt door voor Adam Marusic. De flankspeler is niet van plan de trainingen bij KV Kortrijk te hervatten.Nicolas Lombaerts is grof wild in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 25/06: ruime nteresse voor Remacle en Lombaerts, Anderlecht wil duidelijkeid omtrent Okaka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *