Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Gewezen Anderlecht-coach Hasi blijft de Belgische markt afschuimen en wil na Thibault Moulin nog een bekende naam binnenhalen’

‘Gewezen Anderlecht-coach Hasi blijft de Belgische markt afschuimen en wil na Thibault Moulin nog een bekende naam binnenhalen’ Foto: © photonews 25 juni 2016 09:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Besnik Hasi is van plan enkele bekende namen uit de Jupiler Pro League naar Polen te halen. Na Thibault Moulin (W-Beveren) staat een volgende speler die vorig jaar in de eerste klasse te zien was op zijn verlanglijstje. Jordan Remacle zou wel eens de tweede bekende naam kunnen zijn die naar Legia trekt. De Luikenaar maakte donderdag bekend dat hij de trainingen bij…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Gewezen Anderlecht-coach Hasi blijft de Belgische markt afschuimen en wil na Thibault Moulin nog een bekende naam binnenhalen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *