Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 24/06: coach die Anderlecht afwees kan naar Premier League, Guardiola wil één man er absoluut bij

Transfergeruchten 24/06: coach die Anderlecht afwees kan naar Premier League, Guardiola wil één man er absoluut bij Foto: © Photonews 24 juni 2016 10:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het EK in Frankrijk draait op volle toeren, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Juventus, West Ham én Atlético maken jacht op Michy Batshuayi. Juventus bracht reeds een bod van 35 miljoen euro uit op onze landgenoot, maar de andere clubs zullen zich niet laten doen. Lees…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 24/06: coach die Anderlecht afwees kan naar Premier League, Guardiola wil één man er absoluut bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *