Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Remacle verlaat OHL

Jordan Remacle blijft niet bij Oud-Heverlee Leuven. De flankaanvaller heeft een akkoord bereikt met de clubleiding over zijn contract en toekomst.”Ik moet mij niet op de trainingen melden, meer informatie volgt”, stelt Remacle. Er is belangstelling van AS Eupen, Sporting Charleroi en Antwerp.De voormalige speler van Racing Genk, RKC Waalwijk,…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Remacle verlaat OHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Remacle verlaat OHL

Jordan Remacle blijft niet bij Oud-Heverlee Leuven. De flankaanvaller heeft een akkoord bereikt met de clubleiding over zijn contract en toekomst.”Ik moet mij niet op de trainingen melden, meer informatie volgt”, stelt Remacle. Er is belangstelling van AS Eupen, Sporting Charleroi en Antwerp.De voormalige speler van Racing Genk, RKC Waalwijk,…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Remacle verlaat OHL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *