Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren vindt met De Sutter vervanger voor Harbaoui

Het vertrek van Hami Harbaoui naar Udnise liet een leemte na in de voorhoede van Lokeren. De onderhandelingen sleepten lang aan, maar Lokeren weet nu toch Tom De Sutter als vervanger te strikken.De Sutter kent de Belgische competitie en heeft een uitstekende reputatie. Hij zal het vertrek van Harbaoui kunnen opvangen.Voorzitter Roger LambrechtDe Sutter maakte vorig jaar de overstap naar Bursaspor, maar het Turkse avontuur werd geen groot succes: hij kon amper twee keer scoren in de beker. Na één seizoen keert de spits weer terug naar de Belgische competitie.”Ik kijk eigenlijk tevreden terug…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren vindt met De Sutter vervanger voor Harbaoui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *