Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Dessers en Enoh helpen Lokeren aan zege in eerste oefenduel

Fase per fase • live berichtgeving Proto stond tussen de palen bij zijn nieuwe club. 21:31 ◀ Oostende scoort 1 goal om de tien minuten Ook KVO was vanavond goed bij schot. Dimata maakte drie doelpunten, El Ghanassy twee, Berrier, Loemba, Jonckheere en tester Matthew elk eentje. Ex-Anderlecht-keeper Proto, die voor het eerst in actie kwam bij Oostende, hield zijn netten schoon. WS Oudenburg werd zo in de pan gehakt met 0-9. 21:28 ◀ KVK legt er 8 in het mandje KV Kortrijk hield vanavond schietoefeningen tegen KFC Aalbeke. Tegen de ploeg uit vierde provinciale maakte het acht doelpunten….

Lees verder op Geen categorie: Dessers en Enoh helpen Lokeren aan zege in eerste oefenduel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *