Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Normaal gezien moest Ayanda Patosi zich melden bij Lokeren maar de speler deed dat niet. Hij had een erg goede reden want hij is het slachtoffer geworden van een groepje criminelen. Volgens Het Nieuwsblad werd Patosi in zijn thuisland Zuid-Afrika het slachtoffer… Lees verder op Jupiler Pro League:…

Lees verder op Geen categorie: Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Normaal gezien moest Ayanda Patosi zich melden bij Lokeren maar de speler deed dat niet. Hij had een erg goede reden want hij is het slachtoffer geworden van een groepje criminelen. Volgens Het Nieuwsblad werd Patosi in zijn thuisland Zuid-Afrika het slachtoffer… Lees verder op Jupiler Pro League:…

Lees verder op Geen categorie: Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Normaal gezien moest Ayanda Patosi zich melden bij Lokeren maar de speler deed dat niet. Hij had een erg goede reden want hij is het slachtoffer geworden van een groepje criminelen. Volgens Het Nieuwsblad werd Patosi in zijn thuisland Zuid-Afrika het slachtoffer… Lees verder op Jupiler Pro League:…

Lees verder op Geen categorie: Speler van Lokeren slachtoffer geworden van groepje criminelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *