Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren-speler slachtoffer van carjacking

Sporting Lokeren startte dinsdag met de voorbereiding op komend seizoen. Een speler tekende niet present, Ayanda Patosi. Volgens de Waaslanders was hij betrokken bij een auto-ongeluk, maar het blijkt veel erger.Soccer Laduma meldt dat Patosi het slachtoffer werd van een poging tot carjacking. De Zuid-Afrikaanse international was samen met zijn vriendin een ritje aan het maken. Niet veel later kreeg Patosi een steen naar zich gegooid, hij zat niet aan het stuur, maar kreeg de steen wel vol in zijn gezicht.”Met mij is…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren-speler slachtoffer van carjacking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *