Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Balette: Kan veel mensen de mond snoeren

Peter Balette was amper n seizoen assistent van Peter Maes bij Racing Genk, hij keert terug naar AA Gent. Rudi Cossey maakt de omgekeerde beweging, hij wordt de assistent van Peter Maes, de twee werkten eerder al samen bij Sporting Lokeren. Geld zou de drijfveer van Balette zijn, maar die ontkent dat.”Ik kan veel mensen de mond snoeren. Als ik alleen op geld was uitgeweest, had ik AA Gent een jaar terug nooit verlaten voor Genk. Want met die premies van de Champions League zou er nu meer geld op mijn rekening gestaan hebben”, stelt…

Lees verder op Geen categorie: Balette: Kan veel mensen de mond snoeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *