Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 21/06: Cercle heeft beet, KV Mechelen haalt keeperstrainer bij Lokeren

Transfergeruchten 21/06: Cercle heeft beet, KV Mechelen haalt keeperstrainer bij Lokeren Foto: © Photonews 22 juni 2016 13:48<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk draait op volle toeren, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Een opvallend nieuwtje. Jugoslav Lazic verlaat Sporting Lokeren na twaalf seizoenen. De doelman gaat aan de slag als keeperstrainer bij KV Mechelen.STVV trekt de Fransman Pierrick Valdivia (28) aan. Deze ervaren middenvelder speelde eerder voor Sedan en Lyon. Valdivia speelde…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 21/06: Cercle heeft beet, KV Mechelen haalt keeperstrainer bij Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *