Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Racing Genk mikt op Franse verdediger

Racing Genk is op de transfermarkt op zoek naar een centrale verdediger. De Limburgers speculeren op een vertrek van Christian Kabasele en zien in Jrmy Taravel een vervanger. Peter Maes kent hem nog van bij Sporting Lokeren.De 29-jarige Jrmy Taravel is een linksvoetige centrale verdediger met de Franse nationaliteit. In de winter van 2014 maakte hij de overgang van Sporting Lokeren naar de Kroatische topclub Dinamo Zagreb voor 1,6 miljoen euro. In Zagreb…

Lees verder op Geen categorie: Racing Genk mikt op Franse verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Racing Genk mikt op Franse verdediger

Racing Genk is op de transfermarkt op zoek naar een centrale verdediger. De Limburgers speculeren op een vertrek van Christian Kabasele en zien in Jrmy Taravel een vervanger. Peter Maes kent hem nog van bij Sporting Lokeren.De 29-jarige Jrmy Taravel is een linksvoetige centrale verdediger met de Franse nationaliteit. In de winter van 2014 maakte hij de overgang van Sporting Lokeren naar de Kroatische topclub Dinamo Zagreb voor 1,6 miljoen euro. In Zagreb…

Lees verder op Geen categorie: Racing Genk mikt op Franse verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Racing Genk mikt op Franse verdediger

Racing Genk is op de transfermarkt op zoek naar een centrale verdediger. De Limburgers speculeren op een vertrek van Christian Kabasele en zien in Jrmy Taravel een vervanger. Peter Maes kent hem nog van bij Sporting Lokeren.De 29-jarige Jrmy Taravel is een linksvoetige centrale verdediger met de Franse nationaliteit. In de winter van 2014 maakte hij de overgang van Sporting Lokeren naar de Kroatische topclub Dinamo Zagreb voor 1,6 miljoen euro. In Zagreb…

Lees verder op Geen categorie: Racing Genk mikt op Franse verdediger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *