Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren hervat training en spreekt met De Sutter

Met 25 spelers werkte Georges Leekens de eerste twee trainingsuren van het nieuwe voetbalseizoen af. “Onze kern is nog niet compleet”, vertelde Leekens.Als we vooruit willen, moeten er nieuwe krachten bij komenGeorges Leekens”De eerste twee weken zal het zoeken en tasten worden. Maar als we stappen willen vooruit zetten, dan moeten er nieuwe krachten bij komen.””Ik wil graag nog een kwaliteitsinjectie voordat we begin juli naar het trainingskamp trekken. Vooral voorin en op het middenveld zijn er nog versterkingen nodig.”Er lopen gesprekken met onder anderen Tom De Sutter….

Lees verder op Geen categorie: Lokeren hervat training en spreekt met De Sutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *