Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens over De Sutter: Ben ambitieus

Door het vertrek van Hamdi Haraoui naar het Italiaanse Udinese, moet Sporting Lokeren op zoek naar een nieuwe spits. Igor Vetokele en Tom De Sutter stondenop het verlanglijstje, maar Vetokele koos al voor Zulte Waregem. Ook Tom De Sutter is nog steeds in beeld bij de Waaslanders, maar Leekens blijft voorzichtig. “Je bent maar zeker als er een handtekening onder het contract staat”, stelt Leekens in Het Nieuwsblad. “De eerste twee weken zal het zoeken en tasten worden. Onze kern is zeker nog niet compleet. Ik wil graag een kwaliteitsinjectie voor we begin juli naar…

Lees verder op Geen categorie: Leekens over De Sutter: Ben ambitieus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *