Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Bob Peeters: ‘Geen EK-analist omdat Westerlo nu al mijn energie vraagt’

Het is dan wel EK, van Bob Peeters als analist of commentator is er tegenwoordig geen sprake. Geen herhaling dus van de immense populariteit die hij destijds genoot als gastverslaggever voor de VRT tijdens het EK 2000. Peeters verkiest nu de luwte boven de schijnwerpers. “Absoluut. Ik probeer dat toch, ja. Dat was ook een van de redenen waarom je momenteel mijn gezicht niet op tv ziet als analist bij het EK voetbal. Ik voel aan dat ik nu al mijn energie in Westerlo moet stoppen”, aldus de coach die Westerlo vorig seizoen op haast miraculeuze…

Lees verder op Geen categorie: Bob Peeters: ‘Geen EK-analist omdat Westerlo nu al mijn energie vraagt’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *