Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Snelle doorbraak in dossier De Sutter? ‘Bursaspor wil écht van hem af’

Snelle doorbraak in dossier De Sutter? ‘Bursaspor wil écht van hem af’ Foto: © photonews 19 juni 2016 16:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Tijd voor onze quasi dagelijkse rubriek: hoe zit het eigenlijk in het dossier Tom De Sutter? De ervaren aanvaller was bij verschillende Belgische eersteklassers in beeld, het struikelblok – geld – lijkt ook (stilaan) van de baan. De ploegen die een oogje op de Sutter hebben, vonden hem namelijk té duur. Meer dan 2 miljoen wilden ze in Turkije nog vangen voor De Sutter, die ook hoge looneisen heeft.Te veel voor zowel…

Lees verder op Belgium Soccer: Snelle doorbraak in dossier De Sutter? ‘Bursaspor wil écht van hem af’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *