Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 18/06: Interesse voor Pellegrini, PSG denkt aan Spanjaard

Transfergeruchten 18/06: Interesse voor Pellegrini, PSG denkt aan Spanjaard Foto: © Photonews 18 juni 2016 17:34<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Siebe Schrijvers blijft nog een jaartje op de Freethiel. Of wordt het een half jaar? Lees er hier meer over! PSG zou zijn pijlen richten op Juan Mata. De nieuwe coach Unai Emery zou fan zijn van zijn landgenoot. Stephen Buyl lijkt op…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 18/06: Interesse voor Pellegrini, PSG denkt aan Spanjaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *