Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 18/06: Drie clubs voor Praet en Storm met nieuwe start bij Club Brugge

Transfergeruchten 18/06: Drie clubs voor Praet en Storm met nieuwe start bij Club Brugge Foto: © Photonews 18 juni 2016 09:50<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Dennis Praet heeft nog steeds drie opties voor volgend seizoen. Sampdoria, Sevilla en Southampton blijven interesse tonen.KV Mechelen heeft een akkoord met de Sloveense middenvelder Zeljko Filipovic meldt HNB.Rudi Cossey wordt opnieuw T2 onder Peter…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 18/06: Drie clubs voor Praet en Storm met nieuwe start bij Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *