Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Lokeren en oudgediende gaan een seizoen langer met elkaar door

OFFICIEEL: Lokeren en oudgediende gaan een seizoen langer met elkaar door Foto: © Photonews 18 juni 2016 15:16<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Georgios Galitsios blijft ook volgend seizoen voor Sporting Lokeren voetballen. De Griek heeft zijn contract verlengd. Georgios Galitsios heeft zijn contract bij Sporting Lokeren met één seizoen verlengd. De Griek verdedigt al sinds 2011 het shirt van de Waaslanders. Al was er wel een klein intermezzo. Afgelopen zomer trok Galitsios de poort van Daknam achter zich dicht. Er werd immers geen akkoord voor een contractverlenging gevonden. De flankverdediger keerde in januari echter…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Lokeren en oudgediende gaan een seizoen langer met elkaar door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *