Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Galitsios verlengt contract bij Lokeren

Verdediger Georgios Galitsios heeft zijn contract bij Sporting Lokeren tot medio 2017 verlengd, zo maakte de club bekend. De 29-jarige Griek is een oudgediende op Daknam. De rechtsachter streek eind 2011 neer in Lokeren, maar verliet de club vorige zomer nadat er met het bestuur geen akkoord bereikt werd omtrent een contractverlenging. Galitsios vond echter geen nieuwe club en keerde afgelopen winter transfervrij terug naar Lokeren. “Onze sterke rechtsback presteerde meteen als vanouds en aangezien beide partijen erg tevreden zijn over de samenwerking werd er dan ook een nieuwe overeenkomst gesloten voor één seizoen”, klinkt het…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Galitsios verlengt contract bij Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *