Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vetokele naar Essevee, Lokeren vangt bot

Door: Pieter-Jan Calcoen & Michaël Vergauwen 17/06/16 – 12u42 © belga. Niet Lokeren, maar wel Zulte Waregem wordt de nieuwe werkgever van Igor Vetekole (24). De spits van het Engelse Charlton heeft na lang beraad de knoop doorgehakt en heeft zijn woord gegeven aan Francky Dury. Als hij in extremis zich niet bedenkt, zou de voormalige Belgische jeugdinternational vandaag moeten tekenen bij Essevee. Vetekole brak in België door bij Cercle Brugge en trok daarna naar FC Kopenhagen in Denemarken en Charlton in Engeland. Omdat Charlton vorig seizoen uit de Engelse tweede klasse degradeerde, wilde de polyvalente aanvaller…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Vetokele naar Essevee, Lokeren vangt bot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *