Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Verliest Lokeren een belangrijke pion?

Lokeren trok met Jules Combel en Nikolaj Jambor al twee nieuwe spelers aan. Mogelijk trekt binnenkort ook Igor Vetokele het shirt van de Waaslanders aan. Op Daknam zien ze binnenkort wel een sterkhouder vertrekken.Dennis Odoi heeft namelijk aangegeven dat hij graag een stap hogerop zou willen zetten. De 28-jarige sterkhouder heeft nog een contract tot juni 2017 maar zou graag naar het buitenland trekken.7″Een buitenlands avontuur? Ja, tuurlijk zegt mij dat wat. Ik ben daar mee bezig in mijn hoofd. We zullen zien, ik heb nog n jaar contract. Welke competitie? Ik sta voor alles…

Lees verder op Geen categorie: Verliest Lokeren een belangrijke pion?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *