Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Spits Lokeren kan naar Nederland’

Bij NAC Breda zijn ze op zoek naar een opvolger voor aanvaller en aavoerder Sjoerd Ars. De 32-jarige Ars trekt voor drie seizoenen naar het Hongaarse Szombathelyi Halads. In hun zoektocht naar een vervanger voor Ars, is NAC op Lokeren-spits Cyriel Dessers gestuit.De 21-jarige Dessers maakte de in de zomer van 2014 de overgang van Oud-Heverlee Leuven naar Sporting Lokeren. Op Daknam kwam hij in twee seizoenen weinig aan spelen toe. Dessers speelde elf wedstrijden mee in de Jupiler Pro League dit seizoen maar kwam niet tot scoren.Volgens BNDeStem is technisch directeur Hans Smulders…

Lees verder op Geen categorie: ‘Spits Lokeren kan naar Nederland’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *