Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet

Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet Foto: © photonews 17 juni 2016 16:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk heeft een vervanger gevonden voor de naar KAA Gent vertrokken Peter Balette. De Limburgers haalden zoals verwacht de ervaren Rudi Cossey in huis als nieuwe T2. Cossey zette zijn krabbel onder een tweejarig contract, tot medio 2018. Hij komt over van AA Gent, waar hij plaats moest ruimen voor… Peter Balette. Een soort van ruil dus, tussen de twee clubs die vorig jaar nog actief waren in play-off 1.Cossey gaat zo…

Lees verder op Belgium Soccer: Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet

Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet Foto: © photonews 17 juni 2016 16:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk heeft een vervanger gevonden voor de naar KAA Gent vertrokken Peter Balette. De Limburgers haalden zoals verwacht de ervaren Rudi Cossey in huis als nieuwe T2. Cossey zette zijn krabbel onder een tweejarig contract, tot medio 2018. Hij komt over van AA Gent, waar hij plaats moest ruimen voor… Peter Balette. Een soort van ruil dus, tussen de twee clubs die vorig jaar nog actief waren in play-off 1.Cossey gaat zo…

Lees verder op Belgium Soccer: Officieel: KRC Genk heeft zijn nieuwe assistent-trainer beet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *