Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Cossey naar KRC Genk

Racing Genk heeft een opvolger gevonden voor Peter Balette, die terugkeerde naar AA Gent. Rudy Cossey komt van diezelfde ploeg over en tekende een contract voor twee jaar.Cossey kan bij Racing Genk terug samenwerken met Peter Maes en keeperstrainer Erwin Lemmens. Dat was bij Lokeren een succesverhaal, met twee…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Cossey naar KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Cossey naar KRC Genk

Racing Genk heeft een opvolger gevonden voor Peter Balette, die terugkeerde naar AA Gent. Rudy Cossey komt van diezelfde ploeg over en tekende een contract voor twee jaar.Cossey kan bij Racing Genk terug samenwerken met Peter Maes en keeperstrainer Erwin Lemmens. Dat was bij Lokeren een succesverhaal, met twee…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Cossey naar KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *