Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Essevee haalt met Vetokele en Naessens twee serieuze offensieve versterkingen

Door: Pieter-Jan Calcoen & Michaël Vergauwen 17/06/16 – 16u02 © belga. UPDATE Niet Lokeren, maar wel Zulte Waregem wordt de nieuwe werkgever van Igor Vetekole (24). De spits van het Engelse Charlton heeft na lang beraad de knoop doorgehakt en heeft zijn woord gegeven aan Francky Dury. Als hij in extremis zich niet bedenkt, zou de voormalige Belgische jeugdinternational vandaag moeten tekenen bij Essevee. Wie wel zeker (opnieuw) neerstrijkt aan de Gaverbeek is Jens Naessens. De 25-jarige aanvaller kwam eerder al van 2010 tot 2014 uit voor Essevee. Vetekole brak in België door bij Cercle Brugge en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Essevee haalt met Vetokele en Naessens twee serieuze offensieve versterkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Essevee haalt met Vetokele en Naessens twee serieuze offensieve versterkingen

Door: Pieter-Jan Calcoen & Michaël Vergauwen 17/06/16 – 16u02 © belga. UPDATE Niet Lokeren, maar wel Zulte Waregem wordt de nieuwe werkgever van Igor Vetekole (24). De spits van het Engelse Charlton heeft na lang beraad de knoop doorgehakt en heeft zijn woord gegeven aan Francky Dury. Als hij in extremis zich niet bedenkt, zou de voormalige Belgische jeugdinternational vandaag moeten tekenen bij Essevee. Wie wel zeker (opnieuw) neerstrijkt aan de Gaverbeek is Jens Naessens. De 25-jarige aanvaller kwam eerder al van 2010 tot 2014 uit voor Essevee. Vetekole brak in België door bij Cercle Brugge en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Essevee haalt met Vetokele en Naessens twee serieuze offensieve versterkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *