Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem

Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem Foto: © Essevee 17 juni 2016 15:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem lepelde al vier spelers binnen in deze transferperiode, maar daar wil het allerminst bij blijven stilzitten. Vandaag wordt het een drukke dag aan de Gaverbeek. Minstens twee spelers tekenen eerstdaags hun contract bij Zulte Waregem. Jens Naessens is de eerste: hij keert na enkele omzwervingen bij Mechelen en Antwerp terug naar de vertrouwde stal.Naessens kon zich de voorbije jaren niet echt doorzetten door enkele blessures, na een goed gesprek met…

Lees verder op Belgium Soccer: Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem

Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem Foto: © Essevee 17 juni 2016 15:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem lepelde al vier spelers binnen in deze transferperiode, maar daar wil het allerminst bij blijven stilzitten. Vandaag wordt het een drukke dag aan de Gaverbeek. Minstens twee spelers tekenen eerstdaags hun contract bij Zulte Waregem. Jens Naessens is de eerste: hij keert na enkele omzwervingen bij Mechelen en Antwerp terug naar de vertrouwde stal.Naessens kon zich de voorbije jaren niet echt doorzetten door enkele blessures, na een goed gesprek met…

Lees verder op Belgium Soccer: Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *