Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Martens of Lazic aan de slag bij Lokeren?

Sporting Lokeren is nog op zoek naar een keeperstrainer. Er duiken meerdere namen op. Guy Martens (ex-KRC Genk) zou in beeld zijn. Hij kan echter ook bij het Russische Samara terecht.De 57-jarige keeperstrainer kan heel wat adelbrieven voorleggen. Hij was onlangs even aan de slag bij Singapore maar is nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club. In het verleden werkte hij 20 jaar bij KRC Genk waar hij samenwerkte met onder meer Thibaut Courtois, Logan Bailly, Sinan Bolat en Koen Casteels.Guy Martens werd ook aan Standard gelinkt, maar de Rouches plukten Philippe Vande…

Lees verder op Geen categorie: Martens of Lazic aan de slag bij Lokeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *