Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Odoi heeft duidelijke mening: “Hij moet zeker en vast op het middenveld staan bij de Rode Duivels”

Odoi heeft duidelijke mening: “Hij moet zeker en vast op het middenveld staan bij de Rode Duivels” Foto: © photonews 15 juni 2016 22:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Volgende week hervat Denis Odoi de trainingen bij Sporting Lokeren, maar deze week schoof hij op de VRT nog aan tafel als analist in het programma Panenka. En zoals steeds gooide de vleugelback ook nu een kristalheldere blik op de zaken. Na de verloren wedstrijd tegen Italië gaf Odoi aan wat er precies moet veranderen bij de nationale ploeg. “Volgens moet De Bruyne op…

Lees verder op Belgium Soccer: Odoi heeft duidelijke mening: "Hij moet zeker en vast op het middenveld staan bij de Rode Duivels"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *