Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Iedereen nerveus van voorzitter Club Brugge’

In 2012 werd Arnar Gretarsson voorgesteld als technisch directeur bij Club Brugge. Amper twee jaar later kwam er een einde aan de samenwerking. De Ijslander blikt terug op zijn periode bij blauw-zwart en op zijn relatie met Club-voorzitter Bart Verhaeghe.”Bart Verhaeghe is de enige eigenaar en draagt de verantwoordelijkheid. Simpel en duidelijk. Mijn eerste jaar bij Club vond ik erg inspirerend, maar nadien verloren we de juiste focus.””De continuteit verdween. Te vaak werd van coach gewisseld, te veel nieuwe spelers ineens werden ingehaald. Zo kan je niets opbouwen”, stelt Gretarsson in Sport/Voetbalmagazine.”Ik…

Lees verder op Geen categorie: ‘Iedereen nerveus van voorzitter Club Brugge’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *