Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

EXCL – STVV’er Stef Peeters: Rustig seizoen

Stef Peeters tekende een contract voor drie seizoenen op Stayen. De 24-jarige middenvelder komt over van de Nederlandse tweedeklasser MVV. Woensdag trainden de Kanaries voor de eerste keer. Voetbalbelgie.be was aandachtig toeschouwer en sloeg een praatje met deze nieuwe Kanarie.Van onze reporter in Sint-Truiden”Voor mij was de eerste training een aangename kennismaking met de spelers de trainer en de mensen hier”, stelt Stef Peeters tegenover Voetbalbelgie.be. “Ik kende Pieter Gerkens al van vroeger bij Racing Genk (waar hij zijn jeugdopleiding genoot, red.). Casper De Norre en ik hebben CherrySports als makelaar.””Het…

Lees verder op Geen categorie: EXCL – STVV’er Stef Peeters: Rustig seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *