Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Arnar Vidarsson: “Iedereen bij IJsland weet perfect wat hij moet doen”

Na afloop van de wedstrijd Portugal-IJsland belde Sporza met Arnar Vidarsson (kleine foto). De IJslander speelde enkele seizoenen voor Lokeren en Cercle Brugge en was bij die laatste ook even trainer. “Ik heb hier wat IJslandse vrienden op bezoek en we hebben ook zitten roepen en tieren”, vertelt Vidarsson met hese stem. “Dit is een fantastische start en er zal wel wat gefeest worden in Reykjavik.”Belga”Je speelt tegen een van de favorieten, de beste ploeg uit die poule. Dan mag je heel trots zijn dat je een punt haalt in je eerste wedstrijd ooit…

Lees verder op Geen categorie: Arnar Vidarsson: "Iedereen bij IJsland weet perfect wat hij moet doen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *