Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Genk zoekt het niet te ver en komt bij Gent aankloppen

Genk zoekt het niet te ver en komt bij Gent aankloppen Foto: © photonews 13 juni 2016 07:20<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Niet enkel op het niveau van de spelers is er al eens een carrousel, ook trainers en assistenten zitten soms in het spelletje. Tussen Genk en Gent speelt zich nu een en ander af. Vorig jaar werd Rudi Cossey naar AA Gent gehaald, nadat Peter Balette naar Racing Genk trok. Maar nu Hein Vanhaezebrouck ervoor opteerde om Balette terug te halen, waren de Smurfen op zoek naar een nieuwe assistent.Dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk zoekt het niet te ver en komt bij Gent aankloppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *