Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vetokele op weg naar Belgische club

Na zijn doorbraak bij Cercle Brugge trok Igor Vetokele naar FC Kopenhagen en Charlton Athletic. De 24-jarige aanvaller staat voor een terugkeer naar de Pro League.Charlton wist het behoud in het Championship niet te verzilveren. Georges Leekens wil Vetokele naar Lokeren halen. Er is al een mondeling akkoord met de kleine aanvaller. Volgens HLN gaan de onderhandelingen tussen de twee clubs de goede kant op.Igor Vetokele zou dus niet naar STVV trekken, dat ook in handen is van Roland Duchtelet.De Angolese Belg lukte in het seizoen 2013-2014 nog dertien doelpunten in de Deense eerste klasse….

Lees verder op Geen categorie: Vetokele op weg naar Belgische club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *