Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Genk reageert op loodzware start van het nieuwe seizoen

Genk reageert op loodzware start van het nieuwe seizoen Foto: © Photonews 09 juni 2016 08:03<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Pro League maakte woensdagnamiddag de kalender voor het seizoen bekend en daarbij sprong vrijwel onmiddellijk iets in het oog: de competitiestart van Genk oogt allesbehalve simpel. Een gekruide – zeg maar pittige – start voor de Limburgers. De nadelenGenk opent seizoen tegen Oostende, dé revelatie van vorig jaarGenk moet op speeldag 2 al naar GentGenk speelt in zijn eerste acht matchen ook nog tegen Anderlecht én StandardGenk opent het nieuwe seizoen zoals gevraagd…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk reageert op loodzware start van het nieuwe seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *