Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sprokkels 08/06: voetbalwereld rouwt om plots overlijden Stephen Keshi, Löw haalt nieuwe verdediger bij selectie

Sprokkels 08/06: voetbalwereld rouwt om plots overlijden Stephen Keshi, Löw haalt nieuwe verdediger bij selectie Foto: © photonews 08 juni 2016 10:23<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl de Europese competities stilliggen, zijn alle ogen gericht op de aanloop richting het EK. Ook nu wordt onze redactie overladen met een karrenvracht aan korte berichten die we voor u in onze sprokkels gieten. De voetbalwereld is in rouw na het plotse overlijden van de Nigeriaan Stephen Keshi. De voormalige speler van Sporting Lokeren en RSC Anderlecht werd 54 en bezweek na een hartstilstand.Joachim Löw heeft…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 08/06: voetbalwereld rouwt om plots overlijden Stephen Keshi, Löw haalt nieuwe verdediger bij selectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *