Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sporting Lokeren zoekt oplossingen voor twee overbodige aanvallers

Sporting Lokeren zoekt oplossingen voor twee overbodige aanvallers Foto: © Photonews 08 juni 2016 19:23<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Lokeren maakte dinsdag de komst van middenvelder Nikola Jambor bekend, maar er wordt ook nog werk gemaakt van uitgaande transfers. Zo wordt er naar een oplossing gezocht voor twee spelers. Sporting Lokeren zoekt namelijk naar een oplossing voor Eugene Ansah en Besart Abdurahimi. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Beide aanvallers werden vorig jaar al uitgeleend aan respectievelijk Lommel United en Astana.Maar er lijkt ook volgend seizoen onder het bewind van Georges Leekens…

Lees verder op Belgium Soccer: Sporting Lokeren zoekt oplossingen voor twee overbodige aanvallers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *