Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Oud-Anderlecht-speler Stephen Keshi overleden

Stephen Keshi is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand. Hij stierf in Benin City, in het zuiden van Nigeria.Volgens zijn vrienden verkeerde Keshi in goede gezondheid. In het verleden zou hij geen last hebben gehad van hartproblemen.Eind vorig jaar verloor Keshi zijn vrouw, met wie hij 33 jaar getrouwd was. Ze verloor een strijd tegen kanker. Samen hadden ze vier kinderen.Keshi speelde jarenlang voor de nationale ploeg van Nigeria. Op het WK van 1994 was hij aanvoerder. Als bondscoach plaatste Keshi zich met Nigeria voor het WK van 2014 in Brazilië.Ex-speler van Lokeren en…

Lees verder op Geen categorie: Oud-Anderlecht-speler Stephen Keshi overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *