Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Jacobs liet STVV links liggen

Na een fraaie start kreeg STVV toch nog af te rekenen met het degradatiespook. Het sportieve verval was groot. Een aantal analisten vonden dat STVV dringend nood had aan een technisch directeur. Dat advies viel niet in dovemansoren.STVV zocht contact met Aril Jacobs. De voormalige trainer van La Louvire, Racing Genk, Lokeren, Moeskroen, Anderlecht en FC Kopenhagen werkte bij Genk al als technisch directeur. De 62-jarige Vilvoordenaar liet de Kanaries echter weten dat hij geen vragende partij was voor zo’n rol.Jacobs maakte na zijn terugkeer uit Denemarken duidelijk dat hij meer tijd wenste vrij…

Lees verder op Geen categorie: Jacobs liet STVV links liggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *