Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

IJsland voorgesteld: gouden generatie mét Belgische links

IJsland voorgesteld: gouden generatie mét Belgische links Foto: © Photonews 08 juni 2016 15:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Komende zomer wordt in Frankrijk het Europees kampioenschap georganiseerd. Wij stellen alvast de deelnemende landen aan u voor. Vandaag sluiten we af met IJsland. Vorige deelnames? Een primeur!Over de vorige deelnames van IJsland aan een Europees kampioenschap – of zelfs aan een WK – kunnen we heel kort zijn: Het IJslands nationaal voetbalelftal is bij deze voor het eerst vertegenwoordigd op een groot toernooi.In de aanloop naar het WK in Brazilië was deze generatie…

Lees verder op Belgium Soccer: IJsland voorgesteld: gouden generatie mét Belgische links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *