Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

IJsland onder de loep: moeilijk te ontwrichten blok met droomaanval

IJsland onder de loep: moeilijk te ontwrichten blok met droomaanval Foto: © Photonews 08 juni 2016 18:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle EK-deelnemers hebben sterktes en zwaktes. Wij gingen op zoek naar de sterke punten van elk land, de uitblinkers per linie,… Vandaag ontleden we een nieuwkomer op het EK: IJsland. Doelman: géén topper in huisIJsland heeft dezer dagen in alle linies wel een bekend klinkende naam rondlopen, maar dat is tussen de palen niet het geval. Ögmundur Kristinsson is dan wel een degelijke doelman, maar kan de goalie van Hammarby…

Lees verder op Belgium Soccer: IJsland onder de loep: moeilijk te ontwrichten blok met droomaanval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *