Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Genk reageert op geruchten omtrent ontslag Peter Maes

Genk reageert op geruchten omtrent ontslag Peter Maes Foto: © photonews 08 juni 2016 08:28<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Maes leide KRC Genk tijdens het afgelopen seizoen naar Europees voetbal, maar het had niet veel gescheeld of de ex-coach van Sporting Lokeren was al in zijn eerste seizoen op de keien gezet. Algemeen directeur Patrick Janssens reageerde nu op die geruchten. “Er is enkel een gesprek geweest tussen de voorzitter en de trainer. De positie van Peter is daarbij niet in vraag gesteld”, verduidelijkt Janssens in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.“Binnen…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk reageert op geruchten omtrent ontslag Peter Maes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *