Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Bestuur KRC Genk laakt (te) verdedigende tactiek van trainer Peter Maes

Tussen de 2-0-nederlaag en de 5-1-zege tegen Charleroi zouden mensen in de top van de club aangestuurd hebben op een ontslag van trainer Peter Maes, maar dat weerlegt Janssens in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine: ‘Er is enkel een gesprek geweest tussen de voorzitter en de trainer. De positie van Peter is daarbij niet in vraag gesteld. Binnen de club was er ontevredenheid over de defensieve instelling waarmee we die uitwedstrijd in Charleroi aanpakten. Die match was geen geïsoleerd gegeven. Het gebeurde ook in Gent. Twee keer was het de intentie om de nul te houden…

Lees verder op Geen categorie: Bestuur KRC Genk laakt (te) verdedigende tactiek van trainer Peter Maes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *