Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Lokeren strikt Kroaat Jambor

Nikolaj Jambor gaat aan de slag bij Sporting Lokeren. De 20-jarige middenvelder komt over van NK Slaven Belupo, de vroegere club van Marko Miric en Dario Melnjak.Willy Reynders stelde een positief scoutingsrapport over de atletische middenvelder (1m88 en 80 kg) op en zo ging de bal aan het rollen. Nikolaj Jambor kan als acht en tien uit de voeten. Lokeren schotelde hem een driejarig contract voor plus een optie voor een bijkomend seizoen.”Ik kende Sporting Lokeren via Marko en Dario. Zij vertelden me overwegend positieve dingen over de club. Ik wil mijn kans wagen buiten…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Lokeren strikt Kroaat Jambor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *