Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren haalt nog een Kroaat (20) bij Slaven Belupo

Sportief directeur Willy Reynders heeft Jambor (1,88m, 80 kg) een aantal keer aan het werk gezien. Hij ziet de erg atletische speler uitblinken op de posities 8 en 10. Daarom een contract van drie jaar, met optie op een extra jaar.Jambor ziet Lokeren als een grote stap in zijn carrière: “Ik kende Sporting Lokeren natuurlijk door Marko en Dario. Zij vertelden me overwegend positieve dingen over de club.””Ik wil mijn kans wagen buiten de eigen landsgrenzen. Dan is Lokeren een goeie opstart. Ik wil er alles aan doen om het te maken als voetballer. Ik weet dat…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren haalt nog een Kroaat (20) bij Slaven Belupo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *