Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfer De Sutter goed voor Club Brugge?

Club Brugge verkocht Tom De Sutter vorige zomer aan Bursaspor. De voormalige Rode Duivel wist de hoge verwachtingen niet in te lossen en ziet een terugkeer naar Belgi wel zitten. In dat geval passeert Club opnieuw langs de kassa.Bursaspor ziet de 30-jarige aanvaller graag vertrekken. Hij scoorde en speelde bitter weinig en kost ruim een miljoen euro bruto per jaar. De Turkse middenmotor kampt bovendien met financile problemen.Er is belangstelling van Sporting Lokeren en KV Kortrijk. “We hebben een officieel bod ontvangen, vertelt voorzitter Ali Ay aan Bursa.com. “De gesprekken lopen op dit moment nog….

Lees verder op Geen categorie: Transfer De Sutter goed voor Club Brugge?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *