Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 05/06: Koeman wil Lukaku overtuigen, Lokeren op zoek naar aanvallende versterking

Transfergeruchten 05/06: Koeman wil Lukaku overtuigen, Lokeren op zoek naar aanvallende versterking Foto: © Photonews 05 juni 2016 10:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK staat op het punt om los te barsten, maar de geruchtenmolen zal de komende weken blijven draaien. Ook vandaag selecteert onze redactie een handig overzicht. Lokeren heeft zijn zinnen gezet op de Tunesische international Ben Youssef. Leekens kent de 24-jarige aanvaller natuurlijk nog van bij de nationale ploeg.Zlatan Ibrahimovic zou dicht bij een transfer naar Manchester United staan. De Zweed zou echter zekerheid willen over zijn rol…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 05/06: Koeman wil Lukaku overtuigen, Lokeren op zoek naar aanvallende versterking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *