Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Perbet in beeld bij drie Belgische topclubs!

Jrmy Perbet was het afgelopen seizoen goed voor 24 doelpunten in de Pro League. Sporting Charleroi wil de 31-jarige Fransman graag behouden. Hij hoort echter nog toe aan het Turkse Basaksehir en er liggen meerdere kapers voor de kust.Na avonturen bij AFC Tubeke, Sporting Lokeren, RAEC Bergen en het Spaanse Villareal koos Jrmy Perbet in de zomer van 2014 voor een lucratief contract bij Istanbul Basaksehir. In zijn eerste seizoen kwam hij vier keer tot scoren. Er doken echter financile problemen op.Perbet wist een uitleenbeurt aan Sporting Charleroi af te dwingen. Met succes want…

Lees verder op Geen categorie: Perbet in beeld bij drie Belgische topclubs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *