Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leekens heeft duidelijk doel voor ogen: “Overmeire, De Bock en De Pauw braken door, daar moeten we opnieuw naartoe”

Leekens heeft duidelijk doel voor ogen: “Overmeire, De Bock en De Pauw braken door, daar moeten we opnieuw naartoe” Foto: © Photonews 01 juni 2016 15:02<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Georges Leekens mag tijdens de voorbereiding op volgend seizoen drie jeugdproducten in de A-kern verwelkomen: Robbie Ringoet, Bob Straetman en Joran Triest. Iets waar de coach van Sporting Lokeren helemaal achter staat. “Tijdens mijn vorige periode bij Lokeren braken verschillende jongeren door in het eerste elftal. Ik denk dan aan Killian Overmeire, Derrick Tshimanga, Nill De Pauw en Laurens De Bock….

Lees verder op Belgium Soccer: Leekens heeft duidelijk doel voor ogen: "Overmeire, De Bock en De Pauw braken door, daar moeten we opnieuw naartoe"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *