Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De Sutter: “Lokeren? Een ambitieuze ploeg, ik sluit niks uit”

Tom De Sutter (31) werd bij Bursaspor met de grote trom binnengehaald, maar zijn eerste seizoen in het buitenland draaide uit op een grote teleurstelling. De aanvaller kwam nauwelijks in actie en scoorde in de competitie geen enkele keer.”Tijdens mijn eerste match trapte ik een bal op de paal. Als die was binnen gegaan, was het misschien allemaal anders gelopen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn plaats in de ploeg waard ben. Ik zie hier ook nog toekomst voor mezelf. Bursa is een fijne stad en het ene seizoen is het andere niet”,…

Lees verder op Geen categorie: De Sutter: "Lokeren? Een ambitieuze ploeg, ik sluit niks uit"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *